VACATURES - april 2019

ONZE VACATURES:

Zorgkundige nacht (langdurige vervanging) voor ons Woon- en  zorgcentrum Sint Elisabeth in HASSELT (klik hier voor de vacature)

Momenteel zijn we op zoek naar een enthousiaste kokDeze vacature situeert zich voornamelijk op de campus van Hasselt. Maar het is ook mogelijk dat je verplaatsingen dient te doen naar Riemst en Tongeren (klik hier voor de vacature)

Wij hebben regelmatig vacatures voor VERPLEEGKUNDIGEN, KINESISTEN en ZORGKUNDIGEN in onze woon- en zorgcentra. De jobtime voor deze functies is bespreekbaar. Voor de functies in Tongeren kan u contact opnemen met 'Ronald Jacobs, (012/23 15 45). Voor de functies in Riemst kan u contact opnemen met Karel Dermont (012/25 04 20). Voor de functies in Hasselt kan u contact opnemen met Wouter Ruyseveldt (011/22 40 71).

Wij vragen u uw eventuele interesse voor een bepaalde functie kenbaar te maken via het on-line website document. De jobtime voor deze functies in bespreekbaar. Hieronder kan u de profielen nalezen van de meest voorkomende functies:

Diensthoofd verpleging, verpleegkundige, zorgkundige, logistiek medewerker

Kinesitherapeut, Ergotherapeut, Muziektherapeut, Psycholoog,

Diensthoofd keuken, kok, keukenhulp,

Diensthoofd onderhoud, onderhouds- en poetsmedewerker

Technisch medewerker

 

 
Uitbreiding Welzijnscampus Riemst 
  Lees meer