VACATURES  - december 2017


DIENSTHOOFD VERPLEGING - Campus Sint Franciscus Tongeren

U stuurt een team aan van een 15 tal personeelsleden, behorend tot een van de 3 afdelingen van het WZC Sint Franciscus te Tongeren, die gezamenlijk zorg dragen voor 30 bewoners. U heeft een verpleegkundige achtergrond, bij voorkeur met kaderopleiding en met aantoonbare leidinggevende maturiteit in een social profit omgeving. U kan hier het schematische takenpakket raadplegen: Klik.        U kan hier het competentieprofiel nalezen: Klik. 

KINESISTHERAPEUT   Campus Tongeren

Met deze halftijdse functie maakt u deel uit van een klein dynamisch paramedisch team die samen gestalte geven aan het ‘Beweeg, beleef en ontmoetbeleid’ (BBO) ten voordele van 110 bewoners. Klik hier voor de workingpaper inzake het BBO-beleid.   Klik hier voor het functieprofiel van een kinesitherapeut. 

Verdere informatie kan u bekomen bij de campusdirecteur Jacobs Ronald (012 23 15 45). Uw sollicitatie dient ons te bereiken voor 15/12/2017 e.k. bij:  WZC St-Franciscus, t.a.v. R. Jacobs, Wijkstraat 102 te Tongeren (campusdirectietongeren@begralim.be)

lass="MsoNormal" style="margin-right: 177.15pt; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial;">

VACATURE STAFMEDEWERKER HRM  - vzw

Omdat onze medewerkers ons belangrijkste kapitaal zijn zetten wij sterk in op een eigentijds en attractief personeelsbeleid dat u mee vorm geeft. U vertaalt hierbij de verschillende HRM domeinen in concrete acties en instrumenten. U genoot een opleiding op bachelor niveau en heeft relevante ervaring in de HRM beleidsvoering. (/documents/medewerkers/hrm-functie-en-beleid.pdf)Wij hebben regelmatig vacatures voor VERPLEEGKUNDIGEN, KINESISTEN en ZORGKUNDIGEN in onze woon- en zorgcentra. De jobtime voor deze functies is bespreekbaar. Voor de functies in Tongeren kan u contact opnemen met 'Ronald Jacobs, (012/23 15 45). Voor de functies in Riemst kan u contact opnemen met Karel Dermont (012/25 04 20). Voor de functies in Hasselt kan u contact opnemen met Wouter Ruyseveldt (011/22 40 71).

Wij vragen u uw eventuele interesse voor een bepaalde functie kenbaar te maken via het on-line website document. De jobtime voor deze functies in bespreekbaar. Hieronder kan u de profielen nalezen van de meest voorkomende functies:

Diensthoofd verpleging, verpleegkundige, zorgkundige, logistiek medewerker

Kinesitherapeut, Ergotherapeut, Muziektherapeut, Psycholoog,

Diensthoofd keuken, kok, keukenhulp,

Diensthoofd onderhoud, onderhouds- en poetsmedewerker

Technisch medewerker

 

 
Zorgpartner bij assistentiewoningen in Riemst en Stevoort 
  Lees meer