VACATURES  


VACATURE diensthoofd verpleging - campus Riemst (september 2017). 

Voor de campus Eyckendael Riemst is er een vacature voor een voltijds diensthoofd verpleging (1ste verdieping). Wij zoeken een bachelor verpleegkundige, bij voorkeur met leidinggevende ervaring. Een kaderleiding strekt tot aanbeveling. Verdere inlichtingen over deze functie kan u bekomen bij de campusdirectie Karel Dermont, 012/ 250 420. U kan beneden het functieprofiel consulteren. 

Wij hebben regelmatig vacatures voor VERPLEEGKUNDIGEN, KINESISTEN en ZORGKUNDIGEN in onze woon- en zorgcentra. De jobtime voor deze functies is bespreekbaar. Voor de functies in Tongeren kan u contact opnemen met 'Ronald Jacobs, (012/23 15 45). Voor de functies in Riemst kan u contact opnemen met Karel Dermont (012/25 04 20). Voor de functies in Hasselt kan u contact opnemen met Wouter Ruyseveldt (011/22 40 71).

Wij vragen u uw eventuele interesse voor een bepaalde functie kenbaar te maken via het on-line website document. De jobtime voor deze functies in bespreekbaar. Hieronder kan u de profielen nalezen van de meest voorkomende functies:

Diensthoofd verpleging, verpleegkundige, zorgkundige, logistiek medewerker

Kinesitherapeut, Ergotherapeut, Muziektherapeut, Psycholoog,

Diensthoofd keuken, kok, keukenhulp,

Diensthoofd onderhoud, onderhouds- en poetsmedewerker

Technisch medewerker

 

 
Zorgpartner bij assistentiewoningen in Riemst en Stevoort 
  Lees meer