VACATURES  


VACATURE STAFMEDEWERKER KWALITEIT

U geeft praktische uitvoering aan het Prezo kwaliteitssysteem waarbij u procesmatige ondersteuning biedt bij de implementatie, de bewaking en de borging van het kwaliteitsbeleid. Op deze wijze draagt u bij aan de organisatieontwikkeling.  U bent afgestudeerd op bachelor niveau en heeft bij voorkeur relevante ervaring in een kwaliteitsfunctie. (/documents/medewerkers/functieomschrijving-stafmedewerker-kwaliteit.pdf)

VACATURE STAFMEDEWERKER HRM

Omdat onze medewerkers ons belangrijkste kapitaal zijn zetten wij sterk in op een eigentijds en attractief personeelsbeleid dat u mee vorm geeft. U vertaalt hierbij de verschillende HRM domeinen in concrete acties en instrumenten. U genoot een opleiding op bachelor niveau en heeft relevante ervaring in de HRM beleidsvoering. (/documents/medewerkers/hrm-functie-en-beleid.pdf)

Verdere informatie voor deze 2 vacatures kan u bekomen bij de algemeen directeur Abrahams Johan (via directiesecretariaat: Lize Robeyns: 011/ 24 93 54 – directiesecretariaat@begralim.be). Uw sollicitatie dient ons te bereiken voor 05/11/2017 e.k. bij:  WZC St-Elisabeth, Abrahams J., Demerstraat 80 te 3500 Hasselt.Wij hebben regelmatig vacatures voor VERPLEEGKUNDIGEN, KINESISTEN en ZORGKUNDIGEN in onze woon- en zorgcentra. De jobtime voor deze functies is bespreekbaar. Voor de functies in Tongeren kan u contact opnemen met 'Ronald Jacobs, (012/23 15 45). Voor de functies in Riemst kan u contact opnemen met Karel Dermont (012/25 04 20). Voor de functies in Hasselt kan u contact opnemen met Wouter Ruyseveldt (011/22 40 71).

Wij vragen u uw eventuele interesse voor een bepaalde functie kenbaar te maken via het on-line website document. De jobtime voor deze functies in bespreekbaar. Hieronder kan u de profielen nalezen van de meest voorkomende functies:

Diensthoofd verpleging, verpleegkundige, zorgkundige, logistiek medewerker

Kinesitherapeut, Ergotherapeut, Muziektherapeut, Psycholoog,

Diensthoofd keuken, kok, keukenhulp,

Diensthoofd onderhoud, onderhouds- en poetsmedewerker

Technisch medewerker

 

 
Zorgpartner bij assistentiewoningen in Riemst en Stevoort 
  Lees meer