VACATURES  - maart 2018: diensthoofd verpleging, stafmedewerker HRM, kok


DIENSTHOOFD VERPLEGING - Campus Sint Franciscus Tongeren Campus Sint Elisabeth Hasselt

U stuurt een team aan van een 15 tal personeelsleden die gezamenlijk zorg dragen voor 30 bewoners. U heeft een verpleegkundige achtergrond, bij voorkeur met kaderopleiding en met aantoonbare leidinggevende maturiteit in een social profit omgeving. U kan hier het schematische takenpakket raadplegen: Klik.        U kan hier het competentieprofiel nalezen: Klik.  

Verdere informatie over deze functie: Campus Hasselt: Wouter Ruyseveldt, campusdirecteur, 011/22 40 71 //Campus Sint Franciscus Tongeren: Ronald Jacobs, campusdirecteur: 012/ 23 15 45

VACATURE STAFMEDEWERKER HRM  - vzw

Omdat onze medewerkers ons belangrijkste kapitaal zijn zetten wij sterk in op een eigentijds en attractief personeelsbeleid dat u mee vorm geeft. U vertaalt hierbij de verschillende HRM domeinen in concrete acties en instrumenten. U genoot een opleiding op master niveau en heeft relevante ervaring in de HRM beleidsvoering. /documents/medewerkers/hrm-functie-staf-maart-2018a.pdf

VACATURE KOK GROOTKEUKEN - PROJECT GASTVRIJE MAALTIJDZORG

U bent werkzaam op de drie campussen van de vzw met hoofdtewerkstellingsplaats Hasselt.   U heeft een tweeledige taak: a) werkzaamheden in grootkeuken; b) uitwerken van Hospitality gedachte. 

Grootkeuken U wordt, samen met andere koks, ingezet voor de dagelijkse operationele werking van de grootkeuken waar in koude lijn op een 3-tal momenten per week  goed 380 maaltijden per dag wordt klaargemaakt. De keukens van Tongeren en Riemst zijn regeneratiekeukens. 

 Hospitality keuken  Het maaltijdgebeuren is een uitermate belangrijk moment in het dagelijkse leven van onze kwetsbare bewoners. Kwaliteitsvolle, gevarieerde, op de bewoner afgestemde maaltijden zijn dan ook een dagelijkse opdracht. Het keukenteam krijgt hiervoor een dagelijks budget dat ruim 20% hoger ligt dan de courante prijsvorming in Vlaamse woonzorgcentra. De vzw wil nu nog sterker inzetten op "verrijkte maaltijdbeleving" door de gedachten van ‘gastvrije maaltijdzorg’ gestalte te geven. Hiervoor worden voor de vzw 76 arbeidsuren/maand extra toegevoegd. U zal, samen met uw collega’s,  op de drie campussen gerichte acties ondernemen die bijdragen tot een betere maaltijdbeleving van onze bewoners. Initiatieven kunnen zijn: ontwikkeling van nieuwe productvormen (voorbeeld fingerfoods, kleine gerechten voor zeer kwetsbare bewoners ipv drie maaltijden per dag), gerechten klaarmaken op een afdeling, streekgebonden menu’s aanbieden, ...). Hiertoe zal u participeren aan een werkgroep om één en ander gestalte te geven (samen met de collega’s van de Woonzorggroep Ocura). 


Wij hebben regelmatig vacatures voor VERPLEEGKUNDIGEN, KINESISTEN en ZORGKUNDIGEN in onze woon- en zorgcentra. De jobtime voor deze functies is bespreekbaar. Voor de functies in Tongeren kan u contact opnemen met 'Ronald Jacobs, (012/23 15 45). Voor de functies in Riemst kan u contact opnemen met Karel Dermont (012/25 04 20). Voor de functies in Hasselt kan u contact opnemen met Wouter Ruyseveldt (011/22 40 71).

Wij vragen u uw eventuele interesse voor een bepaalde functie kenbaar te maken via het on-line website document. De jobtime voor deze functies in bespreekbaar. Hieronder kan u de profielen nalezen van de meest voorkomende functies:

Diensthoofd verpleging, verpleegkundige, zorgkundige, logistiek medewerker

Kinesitherapeut, Ergotherapeut, Muziektherapeut, Psycholoog,

Diensthoofd keuken, kok, keukenhulp,

Diensthoofd onderhoud, onderhouds- en poetsmedewerker

Technisch medewerker

 

 
Uitbreiding Welzijnscampus Riemst 
  Lees meer